De adviseurs

Wij zijn zelf inclusief. dat voelen we en brengen we naar elkaar over. Echt persoonlijk leiderschap!

Wij werken met een netwerk van ervaren adviseurs.  Ieder met eigen unieke kwaliteiten die we inzetten op het moment dat het nodig is. Daardoor kunnen wij flexibel en betaalbaar werken, hebben we geen 'bankzitters' en zoeken we steeds de beste adviseur voor de klant. We zijn allemaal intrinsiek gemotiveerd, Gevormd door kennis en ervaring. We doen geen kunstjes maar geloven in wat we doen. In echte verandering door Leiderschap en Inclusie!

Bianca Maasdamme

Bianca Maasdamme is de spil van Progres. Met kennis van alle delen van het Koninkrijk en ruim 20 jaar advieservaring. Inclusie en diversiteit zit in mijn haarvaten. Verbindingen leggen, het beste uit mensen halen, zorgen dat iedereen erbij hoort, aanadacht voor het afwijkende standpunt. Professioneel geschoold, persoonlijk gevormd. 

Wat anderen over mij zeggen?

Zij kan complexiteit overzien en beheersbaar maken. Zonder verloren te raken in ingewikkelde processen boekt ze resultaat. Ze raakt zelden van haar stuk en is in staat mensen en organisaties bij elkaar te brengen. Met veel plezier en humor, maar ook met vastberadenheid heeft ze menig opdrachtgever rust en resultaat gebracht. Bianca is haar carriere begonnen als ambtenaar en kent daarbij de ambtelijke wegen en werkwijzen ook van binnenuit. Zij is ervaren coach, organisatie-adviseur en trainer. Altijd de inhoud voorop. Het resultaat voor de klant centraal. Bianca legt de lat hoog. Voor zichzelf en de andere Progresadviseurs.